Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι φανατικοί χρήστες των προϊόντων της Apple ξεσηκώνονται κατά της εταιρείας, όμως τουλάχιστον, όταν συμβαίνει αυτό, ο κολοσσός των gadgets ξέρει να επανορθώνει.

Ο λόγος για την περίφημη κίνηση της Apple να... αναγκάσει τους χρήστες των συσκευών της να κατεβάσουν μέσω του iTunes το νέο άλμπουμ των U2, καθιστώντας παράλληλα σχεδόν αδύνατη τη διαγραφή του από τη δισκοθήκη τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν την πρακτική αυτή της Apple και εξέφρασαν στα κοινωνικά δίκτυα την έντονη δυσαρέσκειά τους, αν και δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αντέτειναν ότι το άλμπουμ ήταν δωρεάν, και επομένως δεν υπήρχε λόγος να γκρινιάζει κανείς για ένα δώρο που του έκαναν.

Σε κάθε περίπτωση, η Apple αποφάσισε να επανορθώσει, κάνοντας πολύ πιο απλή τη διαγραφή του άλμπουμ από τις δισκοθήκες των χρηστών που δεν το θέλουν. Πλέον, αρκεί μία επίσκεψη σε μία ειδική υποσελίδα στο iTunes και ένα πάτημα στην επιλογή “Remove Album”, και το Songs of Innocence θα αποτελέσει παρελθόν για όσους δε συμπαθούν τους U2...
Πηγή: News.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!