Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κάποιοι λένε πως "η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να φεύγεις την κατάλληλη στιγμή". Και ίσως δεν έχουν άδικο. Τη στιγμή που ο μεγάλος αθλητής του στίβου Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, επιλέγει να κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας πετύχει τα πάντα στην καριέρα του... ή σχεδόν τα πάντα.
Ο Τζαμαϊκανός πήρε μέρος στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας στη Γλασκώβη μόνο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 και για μία φορά ακόμα απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο. Παρότι μέχρι την τελευταία αλλαγή ήταν μπροστά η Aγγλία, όταν πήρε τη σκυτάλη, χάθηκε από τους υπόλοιπους και έκοψε πρώτος το νήμα με 37.58. Οι άλλοι αθλητές ήταν οι Τζέισον Λίβερμορ, Κεμάρ Μπέιλι-Κολ και Νίκελ Ασμέιντ ενώ την τρίτη θέση πήρε το Τρινιτάντ - Τομπάκο.
Μετά την κούρσα επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει μετά τους Ολυμπιακούς του 2016. "Μίλησα με τον Μάικλ Τζόνσον και μου είπε ότι σταμάτησε επειδή δεν είχε τι άλλο να πετύχει. Είμαι ευτυχισμένος που έχω πετύχει τόσα πράγματα, αλλά όταν δεν έχεις κάτι άλλο, τότε πρέπει να αποσυρθείς. Θα αφήσω το άθλημα στα νέα παιδιά που έρχονται, επειδή μισώ να χάνω...".
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!