Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στη Ρώμη οδεύει και ο Χοσέ Χολέβας! Οι Ιταλοί θεωρούν ότι η Ρόμα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου αριστερού μπακ-χαφ και θα είναι ο τρίτος κατά σειρά διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που θα γίνει Ρωμαίος.

Στην περίπτωση που επιτευχθεί η μετακίνηση του Χολέβα στη Ρώμη, η άμυνα της Ρόμα θα είναι σχεδόν ελληνική! Δεξιός οπισθοφύλακας Τοροσίδης, αριστερός ο Χολέβας και στόπερ ο Μανωλάς. Ο Τοροσίδης άνοιξε πρώτος το δρόμο για το Καμπιονάτο και τείνει να γίνει ελληνική παροικία στους Τζαλορόσι.

Ο Χολέβας βρέθηκε εκτός αποστολής τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου, όσο και την Παρασκευή παραμονή της συνάντησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει την περίπτωση απόκτησης του αριστερού μπακ-χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης Ινσούα και το πιθανότερο είναι να πορευτεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας με τους Μαζουάκου, Μπονγκ. Τη θέση μπορεί να καλύψει και ο Ερίκ Αμπιντάλ όπως έκανε με επιτυχία στη Μπαρτσελόνα.

Όπως και να έχει το Σαββατοκύριακο αναμένονται προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς γίνονται προσπάθειες για ακόμα δύο μεταγραφές: αμυντικού χαφ και σέντερ φορ.

http://www.thestival.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!