Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

To να επισκέπτονται διάσημοι τα ελληνικά νησιά δεν είναι ακριβώς και σπουδαία είδηση - κάθε καλοκαίρι αμέτρητες διασημότητες στριμώχνονται στα σοκάκια της Μυκόνου, κάνουν τα μπάνια τους στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ή χαζεύουν τη θέα από τη Σαντορίνη.

Αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο σούπερσταρ του αμερικανικού μπάσκετ, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ και άλλες τόσες χρυσός ολυμπιονίκης, αποδεικνύεται εφέτος ως ζωντανή διαφήμιση για τις Κυκλάδες και για την Ελλάδα γενικότερα.

Τις τελευταίες ημέρες ο 30χρονος αθλητής έκανε τις διακοπές του στα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους μαζί με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, τη Σαβάνα Μπρίνσον-Τζέιμς και συνέχεια αναρτά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την περασμένη Παρασκευή φωτογραφήθηκε στη Μύκονο, γράφοντας: «Η Μύκονος, στην Ελλάδα είναι θαυμάσια!» Στο ίδιο μήνυμα αποκάλυψε ότι η κόρη του που θα γεννηθεί σύντομα θα ονομαστεί Ζούρι. Ο Λεμπρόν έχει άλλους δύο γιους από τον γάμο του με τη Σαβάνα, με την οποία αγαπιούνται από το λύκειο.



Ακολούθησε το Σαββατοκύριακο η αποθέωση για τη Σαντορίνη: Ο Λεμπρόν Τζέιμς ανήρτησε στο facebook μια φωτογραφία με τη γυναίκα του, με θέα το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, γράφοντας:

«Καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο! Στη Σαντορίνη στην Ελλάδα με την κυρία - "ξυπνήστε με όταν είμαι ξανά λεπτή" Τζέιμς».

Η Σαβάνα φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Wake Me Up When I'm Skinny».



Μετά τη Σαντορίνη, σειρά πήρε η Αθήνα, στην οποία ο «Βασιλιάς» Τζέιμς έκανε τις βόλτες του την Τρίτη. Πρώτος σταθμός οι Στήλες Ολυμπίου Διός... «Amazing» έγραψε ο Λεμπρόν και ανέβασε ένα δίπτυχο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.


tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!