Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Σε αποκαλύψεις όσων αφορά των τραυματισμό του Νεϊμάρ, προχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, λέγοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετά το χτύπημα που δέχθηκε στην πλάτη από τον Σούνιγκα δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του.

«Είπε, δεν μπορώ να αισθανθώ τα πόδια μου. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

»Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει», τόνισε ο τεχνικός της «σελεσάο» και συνέχισε:

«Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού».

Ο «Φελιπάο» αποκάλυψε επίσης ότι ζήτησε από τον Νεϊμάρ να παρευρεθεί στο «Εστάντιο Μινεϊράο» για τον ημιτελικό της Τρίτης απέναντι στην Γερμανία, όπως και στον τελικό σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση η Βραζιλία.

«Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας».

Το μήνυμα του Νεϊμάρ σε συμπαίκτες και όλη τη Βραζιλία


Ο 22χρονος επιθετικός έστειλε μέσω ενός βίντεο μήνυμα συμπαράστασης στους συμπαίκτες του λέγοντας ότι πιστεύει σε αυτούς και ότι μπορούν να φτάσουν στον τελικό και να στεφθούν πρωταθλητές, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους Βραζιλιάνους για την υποστήριξη στο πρόσωπο του.

«Είναι πολύ δύσκολη ώρα και δεν βρίσκω πολλά λόγια για να περιγράψω το τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά μου. Θέλω μόνο να σας πω ότι θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την υποστήριξη και να σας πω ότι το όνειρό μου δεν τέλειωσε ακόμα.

»Διεκόπη, αλλά συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούμε πρωταθλητές. Είχα όνειρο να αγωνιστώ σε τελικό Μουντιάλ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτή την φορά. Ξαναλέω, όμως, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Εγώ και εσείς όλοι μαζί θα είμαστε μαζί με τους παίκτες της Βραζιλίας για να πανηγυρίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή τύχη», ήταν το μήνυμα του σταρ της «σελεσάο».
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Σούνιγκα στον Βραζιλιάνο

Ο Χουάν Καμίλο Σούνιγκα, ύστερα από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του στον Νεϊμάρ που του στέρησε την συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δέχθηκε μέχρι και απειλές για τη ζωή του. Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα με αποδέχτη τον Νεϊμάρ, δηλώνοντας ότι λυπάται για τον τραυματισμό του.

«Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, αν και νιώθω ότι προέκυψε από μία κανονική φάση, στην οποία δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση ή απροσεξία από μέρους μου. Θέλω να στείλω έναν ξεχωριστό χαιρετισμό στον Νεϊμάρ. Σε θαυμάζω, σε σέβομαι και σε θεωρώ από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

»Ελπίζω να επιστρέψεις γρήγορα και να δείξεις σε όλους πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα γεμάτο αξίες, τις οποίες εφαρμόζω από 12 ετών και μέχρι σήμερα που πλέον είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Στους Βραζιλιάνους φιλάθλους, που έχασαν έναν από τους παίκτες της ομάδας τους για το Μουντιάλ, θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξή τους στην Κολομβία σε όσα παιχνίδια έδωσε στο Μουντιάλ», ανέφερε ο Σούνιγκα.
tanea.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!