Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Σχεδιασμένο εξ’ αρχής, το νέο X-Trail έρχεται να συμπληρώσει, μαζί με τα νέα Qashqai και Juke, τη γκάμα των crossover της Nissan με σύγχρονη τεχνολογία , δυναμικό στυλ και ένα, πολύ υψηλό επίπεδο πρακτικότητας.
Το νέο X-Trail συνδυάζει την κληρονομιά των 4x4 οχημάτων της Nissan, με φρέσκιες ιδέες και τεχνολογίες εμπνευσμένες από τα συναρπαστικά crossover της μάρκας, αποτελώντας ένα αυτοκίνητο που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των compact SUV.
Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF , είναι αφενός ένα αυτοκίνητο υψηλής αντοχής και αφετέρου συνδυάζει το στυλ ενός crossover με την αποτελεσματικότητα, τη σχεδίαση, τις καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και με εξαιρετική άνεση.
Το νέο αυτό σύνολο ενισχύεται με μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως και λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των νέων, εμπρόσθιων προβολέων ημέρας LED, ενώ ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία, με πλήρη φωτισμό LED, τόσο στη χαμηλή όσο και στην κύρια δέσμη των προβολέων πορείας. Πρακτικότητα και πολυτέλεια επίσης προσδίδουν, λεπτομέρειες όπως η αυτόματα ανοιγόμενη πίσω πόρτα, όπως και η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή.
Στο εσωτερικό, το X-Trail προσφέρει ένα εντελώς νέο περιβάλλον για τους επιβαίνοντες. Σχεδιασμένο από την αρχή προκειμένου να φιλοξενήσει (ως προαιρετική επιλογή) 7 θέσεις, η καμπίνα διαθέτει μια κεκλιμένου τύπου διάταξη των καθισμάτων, εξασφαλίζοντας σε κάθε επιβάτη ανεμπόδιστη θέα προς τα έξω. Με υψηλής ποιότητας υλικά και έξυπνο σχεδιασμό, το νέο SUV της Nissan θέτει νέα δεδομένα στην πρόσβαση των επιβατών στα πίσω καθίσματα, όπως και με τον άπλετο χώρο για τη φιλοξενία (προαιρετικά) τρίτης σειράς καθισμάτων, αλλά και με τα συστήματα τεχνολογίας που διαθέτει. Στον εξοπλισμό εντάσσεται και η τελευταία γενιά του συστήματος NissanConnect που έχει εξελιχθεί για να προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με Smartphones, ενώ οι επιβάτες του έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά από εφαρμογές που καλύπτουν μουσική, κοινωνική δικτύωση, ψυχαγωγία και ταξίδια. 
Οι καινοτομίες συνεχίζονται και με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi 130, που εξασφαλίζει ισορροπία οικονομίας καυσίμου με εξαιρετική απόδοση, σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του. Το X-Trail, είναι διαθέσιμο με κίνηση τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, όπου στη δεύτερη εκδοχή κινείται από την τελευταίας γενιάς τετρακίνηση AllMode 4x4 -i της Nissan. Εφοδιασμένο με το νέο σύστημα Chassis Control, αλλά και με το Safety Shield, εξασφαλίζει στον οδηγό του ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας και άνεσης.
Το νέο X-Trail θα κατασκευάζεται σε εννέα διαφορετικές παραγωγικές εγκαταστάσεις σε όλη την Υφήλιο και θα προσφέρεται σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς. 
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!