Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «σούπερ Μάριο» με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» υποστήριξε ότι... οι Άγγλοι δεν αποτελούν πραγματικούς αντιπάλους για την ομάδα του και ότι οι παίκτες των «λιονταριών» δεν ξέρουν τι θα πει… προημιτελικά.

«Η Αγγλία μου δίνει την εντύπωση πως είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία»

«Δεν υποστηρίζω ότι η Ιταλία είναι το φαβορί για να κατακτήσει το μουντιάλ αλλά έχουμε μενταλιτέ και έμπειρους παίκτες, που μπορούν να εκπλήξουν τον κόσμο, ενώ η Αγγλία όχι. Σε εμάς υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ δεν νομίζω ότι η Αγγλία έχει έστω έναν παίκτη που να ξέρει τι σημαίνει να περνάς στα προημιτελικά».

Βέβαια στη συνέχεια ο παρορμητικός Μπαλοτέλι, προσπάθησε να… μαζέψει λίγο τις δηλώσεις του για την προσεχή αντίπαλο της «σκουάντα ατζούρα» στην πρεμιέρα της Ιταλίας στη διοργάνωση:

«Πρέπει να σεβαστούμε την Αγγλία, επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Έχουν ίσως 2-3 παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα, αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!