Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που απευθύνουν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τους πλημμυροπαθείς στη Σερβία, την Κροατία και τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη. Στη διοργάνωση της συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στον ΣΚΑΪ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των πρεσβειών της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και το Ράδιο Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση ειδών θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αριστοτέλους (κάτω από την οδό Μητροπόλεως).
Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην παραλιακή λεωφόρο μέχρι τις 11 Ιουνίου.
Τα είδη που θα ζητούνται είναι: κλινοσκεπάσματα, ράντζα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιδικές τροφές, παιδικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής, φακούς, μπαταρίες και γαλότσες.
Η ανθρωπιστική βοήθεια θα μεταφερθεί στις γειτονικές χώρες από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα διανεμηθεί από τον Ερυθρό Σταυρό, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.
thestival.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!