Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς στον πέμπτο τελικό της Α1, που θα διεξαχθεί στις 19:45 της Τετάρτης και θα προβληθεί από τη ΝΕΡΙΤ και τη ΝΕΡΙΤ HD.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την ανατροπή, οι βάσεις της οποίας μπήκαν την Κυριακή στο ΣΕΦ και θέλουν να θέσουν ξανά σε εφαρμογή το νόμο του ΟΑΚΑ καθιστώντας την ήττα της περασμένης Πέμπτης μια παρένθεση στο σερί νικών σε τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι πράσινοι έχουν φτάσει να διεκδικούν οκτώ φορές τον τελικό σε πέμπτο ματς μετρώντας πέντε νίκες, αλλά δεν έχουν χάσει ποτέ όταν το ματς τίτλου γίνεται στην έδρα τους.

Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και όλοι είναι έτοιμοι για τη νίκη που θα χαρίσει στην ομάδα το 34ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και 15ο τα τελευταία 17 χρόνια (αλλά και το ένατο νταμπλ).

Πληροφορίες της ιστοσελίδας sport-fm.gr αναφέρουν πως σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους γηπεδούχους, θα γίνει και η απονομή του τροπαίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναμένεται να επιμείνει στο πετυχημένο πλάνο της Κυριακής, με τους Λάσμε και Γκιστ να βγαίνουν πάνω στον Σπανούλη, θα επιζητήσει τον αργό ρυθμό, ενώ θα επιχειρήσει και πάλι να χτυπήσει… αλύπητα στα μις ματς.

Εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά σε αυτούς τους τελικούς. Άγνωστο είναι αν στο γήπεδο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έχει μεν τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό, αλλά φημολογείται πως υπάρχουν "παράθυρα" για να είναι παρών στο ΟΑΚΑ χωρίς κυρώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία την Κυριακή, αλλά όχι και τον τίτλο. Του δίνεται μια ακόμη για να τον κατακτήσει και δεν σκοπεύει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Ειδικά τώρα που έδειξε πως ξέρει και μπορεί να κερδίζει στο μέχρι πρότινος… άβατο για τον ίδιο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι αντιλαμβάνονται πως-ξέχωρα από τα παράπονά τους για τη διαιτησία-αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εικόνα που παρουσίασαν στον τέταρτο τελικό και είναι πεισμωμένοι για απαντήσεις, που θα συνεπάγονται το ενδέκατο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και δεύτερο την τελευταία τριετία. Συνολικά, αυτή είναι η δέκατη φορά που σειρά τελικών στην οποία συμμετέχει ο Ολυμπιακός κρίνεται σε πέμπτο παιχνίδι και μετρά 0/4 σε αγώνες που κρίθηκαν στην έδρα του αντιπάλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ελπίζει πως αυτή τη φορά οι παίκτες του θα βρεθούν σε καλύτερη βραδιά, με πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη συγκέντρωση. Η πίστη για δεύτερο break είναι διάχυτη και τονώθηκε από τους περίπου 250 φιλάθλους της ομάδας που χθες πήγαν στην προπόνηση και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ανάλογη επίσκεψη για ψυχολογική ώθηση αναμένεται και κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, περίπου δυόμισι ώρες πριν το τζάμπολ. Μαζί με την ομάδα αναμένεται να βρίσκονται Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.

Η κλήρωση για τους τρεις διαιτητές θα γίνει στις 16:00. Στη διαδικασία θα μπουν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Γκόντας, Τανατζής, Φούφης και Χριστοδούλου.

news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!