Τρίτη 17 Ιουνίου 2014


Ένας φίλαθλος της Αγγλίας διένυσε 8.000 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του, διασχίζοντας τη Βραζιλία, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Άντυ Σμιθ, πριν από το Μουντιάλ, είχε μια σταθερή δουλειά, καθώς και εισιτήρια για τα τρία παιχνίδια της χώρας του, στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ωστόσο, ο Άγγλος φίλαθλος παραιτήθηκε από τη δουλειά του και αποφάσισε να φτάσει με ποδήλατο στις πόλεις, όπου αγωνίζεται η εθνική ομάδα της χώρας του, μαζεύοντας παράλληλα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Ήθελα να ζήσω μια περιπέτεια, να κάνω έναν ποδηλατικό γύρο και επιπλέον να έρθω στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να κάνω όλα αυτά ταυτόχρονα, ένιωσα τέλεια. Κοίταξα στο χάρτη της Βραζιλίας πού βρίσκονται τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και η διαδρομή εμφανίστηκε μπροστά μου», υποστήριξε ο Σμιθ.

Ο Σμιθ, ο οποίος εμφανίζεται συγκρατημένος σχετικά με τις προσδοκίες που έχει από την ομάδα του, ήδη παρακολούθησε από κοντά την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία στο Μανάους.
Στους πέντε μήνες που έχει μέχρι τώρα διαρκέσει το ταξίδι του, ο Άγγλος ποδηλάτης παραδέχεται ότι έζησε καλές και κακές στιγμές, αποφεύγοντας αρκετά εμπόδια στο δρόμο του, ενώ χρειάστηκε επιπλέον να βοηθήσει έναν άνδρα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.
Αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο, ωστόσο, είναι η σκληρή πραγματικότητα, στην οποία πρέπει να επανέλθει μετά το Μουντιάλ.

REUTERS/ANDRES STAPFF
«Χρειάζομαι μια δουλειά, καθώς τα χρήματά μου τελειώνουν, συνεπώς πρέπει επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς», επισημαίνει ο Σμιθ, δηλώνοντας διατεθειμένος να «παρκάρει» το ποδήλατό του, για να καθίσει σε μια καρέκλα ενός λογιστικού γραφείου.
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!