Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ταινίες για όλα τα γούστα και αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

X-men: Ημέρες του ξεχασμένου μέλλοντος

Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», για τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι "X-Men" θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους νεότερους εαυτούς τους από την ταινία ""X-Men: Η Πρώτη Γενιά"", σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν - για να σώσει το μέλλον μας.

Το Μυστικό της Μέιζι

Μια μοντέρνα προσέγγιση στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χένρυ Τζέιμς, εξιστορεί την επίπονη μάχη που δίνει ένα κοριτσάκι, πιασμένο ανάμεσα στα πυρά των γονιών της. Δοσμένη μέσα από τα μάτια της μικρής Μέιζι, η ιστορία είναι γεμάτη αθωότητα, γοητεία και γενναιοδωρία.
Μια ροκ σταρ που μεγαλώνει, κι ένας έμπορος τέχνης, είναι τόσο εγωπαθείς που δε προσέχουν πόσο αμελούν το παιδί τους. Όταν και οι δύο θα γνωρίσουν άλλους συντρόφους, η ζωή της μικρή Μέιζι, μοιράζεται ανάμεσα σε δύο σπίτια, και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ωστόσο, καταλαβαίνει ότι το μονοπάτι μέσα από την ενήλικη παιδικότητα και τον τυφλό εγωισμό, θα πρέπει να το περπατήσει μόνη της.

Ζαμπίζια: Πουλιά στον αέρα

Στο χείλος ενός επιβλητικού καταρράκτη, στην καρδιά της Αφρικής, απλώνεται μια εκπληκτική πόλη, όπου κατοικούν πτηνά κάθε είδους. Ονομάζεται Ζαμπίζια και τη διοικεί ο μπαρουτοκαπνισμένος Σεκχούρου. Το νεαρό γεράκι Κάι εγκαταλείπει το απομονωμένο του φυλάκιο για να γίνει μέλος των Τυφώνων, της ξακουστής ομάδας που περιπολεί και διατηρεί ασφαλή τη Ζαμπίζια. Ο πατέρας του δεν συμφωνεί με την απόφαση του και τον ακολουθεί, μέχρι που αιχμαλωτίζεται από ένα ύπουλο ιγκουάνα που σκοπεύει να επιτεθεί στο καταφύγιο των πτηνών. Ο Κάι και η αδελφή ψυχή του Ζωή θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν την πόλη από τα υποχθόνια σχέδια του ιγκουάνα.

Intermezzo

Ο διάσημος βιολιστής Χόλγκερ Μπραντ επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μία περιοδεία. Όλα μοιάζουν τυπικά και βαρετά, μιας και ο έρωτάς του για την σύζυγό του δείχνει να έχει εξασθενίσει.
Την ίδια περίοδο, η μικρή του κόρη κάνει μαθήματα πιάνου με μια νέα δασκάλα, την Ανίτα. Ο Χόλγκερ ερωτεύεται τη δασκάλα, τη φλερτάρει, την κερδίζει ξεκινάει μαζί της παγκόσμια περιοδεία -καθώς ήθη αναζητούσε μια καινούρια πιανίστα.
Οι εντάσεις, τα πάθη και η καταστροφή είναι πλέον πάρα πολύ κοντά, αφού πλέον γίνει ολοφάνερο, ότι μια σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας, θέσης και στόχων είναι αδύνατη. Σύντομα εξάλλου ο Μπραντ θα ανακαλύψει ότι τα αισθήματα για την γυναίκα του, τα οποία νόμιζε ότι είχαν σβήσει, ξαναζωντάνεψαν...
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!