Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η ναυαρχίδα του στόλου αυτοκινήτων της Opel, το Opel Insignia, στη νέα ανανεωμένη έκδοση, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον 100.000 και πλέον αγοραστών σε μόλις έξι μήνες από το λανσάρισμα του στην Ευρώπη.

Το νέο Opel Insignia έχει ακόμα πιο ελκυστικό στυλ, μέσα κι έξω, ισχυρούς και υπεραποδοτικούς κινητήρες άμεσου ψεκασμού, προηγμένη τεχνολογία infotainment IntelliLink και εκτεταμένη γκάμα μοντέλων έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων καταναλωτών.  Η νέα γκάμα του Opel Insignia διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους καυσίμου: βενζίνη, diesel και υγραέριο (Liquefied Petroleum Gas - LPG).

Το εύρος ισχύος των εργοστασιακών κινητήριων μονάδων είναι από 88kW/120hp έως 239kW/325hp για το κορυφαίο σπορ OPC. Το Insignia 2.0 CDTI είναι πρωταθλητής της γκάμας σε επίπεδο οικονομίας και περιβαλλοντικών επιδόσεων. Με έναν προηγμένο 2.0 turbo diesel, εκπέμπει μόλις 99 g CO2/ km. Αυτό σημαίνει ότι τετράθυρα και πεντάθυρα μοντέλα με εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια καταναλώνουν μόλις 3,7 lit καυσίμου / 100 km στο μικτό κύκλο. Ανάμεσα στα μοντέλα της εκτεταμένης γκάμας που λανσάρει η Opel, ξεχωρίζει το Insignia Country Tourer.

Η συγκεκριμένη έκδοση συμπληρώνει το Sports Tourer σαν ένα κομψό station wagon, αποπνέοντας έναν αέρα περιπέτειας με εντυπωσιακά πάνελ αμαξώματος, προστατευτική ποδιά, τετρακίνηση και υψηλόροπους κινητήρες με τουρμπίνα.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!