Κυριακή 27 Απριλίου 2014



Μία ώρα ήταν αρκετή για Ρεάλ Μαδρίτης και Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να κάμψουν την αντίσταση της Οσασούνα με 4-0 και να συνεχίσουν σε τροχιά τίτλου μετά από 34 αγωνιστικές στην Primera Division.
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια φανατικών πριν από τη σέντρα, πιθανότατα μετά από ραντεβού, όπως θεωρεί η ισπανική αστυνομία, με αποτέλεσμα 4 τραυματισμούς. Εντός του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", υπήρχε η ακριβώς αντίθετη εικόνα, μία εικόνα ποδοσφαιρικού πολιτισμού: ενός λεπτού σιγή για τον αντίπαλο στους αγωνιστικούς χώρους, Τίτο Βιλανοβα. Με την έναρξη του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος άσος σκόραρε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα μήνα στο πρωτάθλημα και έφτασε τα 100 γκολ στο γήπεδο της Ρεάλ.
 Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε μία ομάδα δίχως τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Γκαρεθ Μπέιλ, αλλά οι "μερένγκες" είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το επόμενο γκολ άργησε περίπου 50 λεπτά και σημειώθηκε ξανά από τον Ρονάλντο, που έφτασε τα 30 στο πρωτάθλημα κι έπιασε τον Λουίς Σουαρες στην κορυφή, στη μάχη του "Χρυσού Παπουτσιού" της σεζόν. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Τη "σκυτάλη" από τον ηγέτη τους πήραν οι Σέρχιο Ράμος και Ντάνιελ Καρβαχάλ, με τη Ρεάλ να φτάνει στη νίκη και να προσπερναει την Μπαρτσελόνα στη 2η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
Δείτε γκολ και φάσεις http://www.contra.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!