Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στη γραμμή της εκκίνησης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" βρίσκεται ήδη η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Για τρίτη συνεχή χρονιά η TV100 θα προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση το κορυφαίο γεγονός μαζικού αθλητισμού στη Β.Ελλάδα.
Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της ΔΕΠΘΕ βρίσκεται επί ποδός για μια άρτια, όπως κάθε χρόνο, παρουσίαση. Δέκα κάμερες, σε τρεις μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων θα μεταδώσουν στο σύνολό τους τις διαδρομές, τόσο του Μαραθώνιου Δρόμου από την Πέλλα έως το Λευκό Πύργο, όσο και των δρόμων "υγείας" 5 χιλ και 10 χιλ. Από την όλη προβολή δεν θα λείψουν οι παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, όπως ο δρόμος των 1000 μέτρων, οι εκθέσεις ζωγραφικής και οι δράσεις των κοινωνικών φορέων που συμμετέχουν και φέτος στη γιορτή του μαζικού αθλητισμού.
Από τις 07.30 το πρωί της Κυριακής, 6 Απριλίου, μέχρι να τερματίσει και ο τελευταίος δρομέας (γύρω στις 2 μ.μ.), από το studio της Ν. Γερμανού, η Βίκυ Δήμου και ο Γιώργος Βένης, μαζί με τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο, Σπύρο Ανδριόπουλο θα παρουσιάζουν την ειδική εκπομπή που έφερε κοντά σε κάθε οικογένεια το δρομικό κίνημα. Μαζί τους η Βάσω Τσάνα, ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης, ο Παντελής Ζουμπούλης, ο Τάσος Ασλανίδης, ο Γιώργος Ροδάκογλου και ο Διογένης Μαριόλας θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων και ότι άλλο συμβαίνει το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Μία ημέρα νωρίτερα (Σάββατο 5 Απριλίου), στις 17:00-18:30 το απόγευμα η Δημοτική Τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά ένα απολαυστικό "pre game show" με τελετή της αφής της φλόγας του Μαραθωνίου στην πλατεία του Λευκού Πύργου και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζουν οι δρομείς άλλα και οι θεατές, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την εκκίνηση της Κυριακής.
Στη σκηνοθεσία των εκπομπών θα βρίσκονται οι Στέργιος Φουρκιώτης, Γιώργος Χρόνης και Ζάχος Σαμολαδάς ενώ το συντονισμό και την αρχισυνταξία έχει η Πόπη Αστεριάδου.
Τόσο η ειδική εκπομπή της Κυριακής όσο και αυτή του Σαββάτου θα μεταδίδονται και εκτός Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του livestreaming της TV100 στα www.fm100.gr, www.depthe.gr, και www.tv100.eu, αλλά και μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας OTEtv.
Την Κυριακή, 6 Απριλίου στις 07.30π.μ. και το Σάββατο 5 Απριλίου στις 17:00 μ.μ., ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" μπαίνει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μόνο από την TV100 .

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!