Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τσάμπα τέλος, ακόμη κι όταν πρόκειται για εθνικά στάδια! Η διοίκηση του Καυτανζογλείου πήρε μια ακατανόητη απόφαση, να χρεώνει πλέον τους ερασιτέχνες αθλητές, τους ελεύθερα αθλούμενους και όλους όσοι χρησιμοποιούν το βοηθητικό του σταδίου για να προπονηθούν.
Το βοηθητικό του Καυτανζογλείου, το οποίο βρίσκεται ούτως ή άλλως σε κακή κατάσταση (μόλις 10 χρόνια μετά την ολική ανακατασκευή του Σταδίου), είναι το μοναδικό γήπεδο στίβου σε όλο τον Δήμο Θεσσαλονίκης!
Η διοίκηση του σταδίου αποφάσισε να πληρώνουν εισιτήριο 5 ευρώ το μήνα όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν κι άλλα 5 ευρώ, σύνολο 10, εφόσον θέλουν να χρησιμοποιήσουν και τα βάρη.
Το Καυτανζόγλειο Στάδιο είναι κληροδότημα του Λυσίμαχου Καυτανζόγλου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και φυσικά αυτή η κοντόφθαλμη απόφαση της διοίκησής του, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, στον κόσμο, που ως τώρα είχε ένα γήπεδο για να αθληθεί ελεύθερα.
Πριν από λίγα χρόνια, η διοίκηση του Σταδίου επέλεξε να κλείσει τον χώρο δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο και να τον παραχωρήσει σε ιδιώτη, προκειμένου να τον εκμεταλλεύεται ως πάρκινγκ. Τώρα ήρθε και η χρέωση στο βοηθητικό…
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!