Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κλείνει η εθνική οδός στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, την Τρίτη και την Τετάρτη (1 και 2 Απριλίου αντίστοιχα), από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας τις παραπάνω ημέρες και ώρες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο τμήμα της εθνικής οδού, από τον κόμβος Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Στομίου.

Τα φορτηγά, άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται ως εξής: από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων – Καλαμπάκας - Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης [Χ/Θ 365+550 Π.Α.Θ.Ε.] όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας –Κοζάνης - Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κλειδίου Ημαθίας.

Τα Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται:από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας - Μικρού Ελευθεροχωρίου και από εκεί είτε θα κατευθύνονται μέσω Ε.Ο Ελασσόνας – Αγ. Δημητρίου – Κατερίνης και θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε., ή θα κατευθύνονται μέσω Κοζάνης- στην Εγνατία οδό -και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε., στο Κλειδί. Επίσης, από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας, προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων – Καλαμπάκας - Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!