Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο «Ηρακλής» είναι ένας οικόσιτος παπαγάλος που… βοήθησε την αστυνομία να διαλευκάνει μια υπόθεση δολοφονίας και να συλλάβει τον δολοφόνο της ιδιοκτήτριάς του.
Η αστυνομία προσπαθούσε να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι που ο παπαγάλος του θύματος, ο Ηρακλής, συνεισέφερε με ένα σημαντικό στοιχείο στην έρευνα.
Η 45χρονη Νιλάμ Σάρμα από τη βόρεια ινδική πόλη Άγκρα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στις 20 Φεβρουαρίου. Ο σύζυγός της Βιτζάι, διευθυντής εφημερίδας, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος παρήγαγε συγκεκριμένους έντονους ήχους κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι μετά τη δολοφονία.
«Κάθε φορά που γινόταν συζήτηση επίσης, όποτε αναφερόταν το όνομα του Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία», είπε στην εφημερίδα ο Σάρμα.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Άγκρα Σαλάμπ Μαθούρ είπε στους Times ότι ο ανιψιός ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση.
Όπως είπε ο δράστης, είχε διαρρήξει το σπίτι μαζί με έναν συνεργό του για να το κλέψουν.
Αλλά φοβούμενος ότι η θεία του μπορεί να τον αναγνωρίσει, την μαχαίρωσε τραυματίζοντάς την θανάσιμα μαζί, μάλιστα, με τον σκύλο της που άρχισε να γαβγίζει.
aftodioikisi.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!