Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Βαρύ είναι το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ.

Οι ρεντς έχασαν και πέναλτι, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες και τελικά, πέρασαν άνετα από το Ολντ Τράφορντ. Έγιναν η πέμπτη ομάδα στη φετινή Premier League και η έκτη συνολικά που το καταφέρνει αυτό.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε στην έβδομη θέση της αγγλικής Λίγκας και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης μετά από 25 και πλέον χρόνια.

Η απαισιοδοξία και ο φόβος έχουν κυριεύσει το Ολντ Τράφορντ, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο κοντινό Ιτιχάντ της Μάντσεστερ Σίτι, όπου ακόμη κι αν "στραβώνει" το ματς για τους Πολίτες, υπάρχει η πεποίθηση ότι έχουν πιθανότητες να το γυρίσουν, γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Τα δημοσιεύματα στο Νησί αναφορικά με τη Γιουνάιτεντ στρέφονται πλέον γύρω από το αυτονόητο. Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει καμία πιθανότητα να μείνει στον πάγκο αν οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν αποκλείσουν τον Ολυμπιακό.

Θα είναι μια ελληνική ομάδα, αυτή που θα αλλάξει την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Μετά τον Μόγιες, αναμένεται να ακολουθήσουν καταιγιστικές εξελίξεις, τόσο στον πάγκο, όσο και στο ρόστερ, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και στο ποιος έχει τον πρώτο λόγο...

Οι Irish Times γράφουν για "Τετάρτη, δύσκολη ημέρα", το BBC ανέφερε σχετικά με το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ότι ο Μόγιες "τα έκανε όλα λάθος", φιλοξενώντας δηλώσεις του Ρόμπι Σάβατζ, ενώ το βρετανικό Eurosport και οι αγγλικές δημοφιλείς ιστοσελίδες caughtoffside.com και sportsmole.com επιβεβαιώνουν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να απολύσει τον Μόγιες αν αποκλειστεί από τους 8 του Champions League.

Ο ίδιος ο Βρετανός σχολίασε κατηφής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους ρεντς: "Το να προπονείς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο το φανταζόμουν".

"Ο Μόγιες βυθίζεται και μόνο ένα 3-0 επί των πρωταθλητών Ελλάδας μπορεί να τον σώσει", γράφει η Telegraph.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!