Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σε απεργία διαρκείας από μεθαύριο, Τετάρτη, προχωρούν οι φαρμακοποιοί, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πρωτοφανή κοροϊδία, καθώς, όπως υποστηρίζουν, φέρει ύπουλα και αιφνιδιαστικά την τελευταία στιγμή, στο νομοσχέδιο που συμφώνησε με την τρόϊκα, αλλαγές στο καθεστώς των φαρμακείων οδηγώντας τον κλάδο σε καταστροφή και την Δημόσια Υγεία σε κίνδυνο.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο πρόεδρος Κυριάκος Θεοδοσιάδης διεμήνυσε πως «τα φαρμακεία δεν θα πάνε ως πρόβατα σε σφαγή», προσθέτοντας:  «Όσοι θέλουν φάρμακα ας πάνε να τα προμηθευτούν στο γραφείο του κ. Χατζηδάκη. Οι βουλευτές που σκοπεύουν να ψηφίσουν αυτές τις διατάξεις ας εξασφαλίσουν φάρμακα και για τον κόσμο.

Οι μάσκες έπεσαν οι Απόκριες τελείωσαν. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες και τις συνέπειες των επιλογών του. Καλώ τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Υγείας να παρέμβουν και να επαναφέρουν στην τάξη τους συντάκτες του νομοσχεδίου. Ο κ. Γεωργιάδης δεν πρέπει να βάλει την υπογραφή του γιατί τότε θα πρόκειται για μια απίστευτη "κωλοτούμπα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!