Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Την έξοδο από τα McDonald 's, όπου εργαζόταν τα τελευταία 8 χρόνια, είδε μια 23χρονη ανύπαντρη μητέρα επειδή κέρασε πυροσβέστες και στη συνέχεια συγκρούστηκε με την προϊστάμενη της για το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια την Heather Levia, που εργαζόταν σε κατάστημα της εταιρίας στη Νέα Υόρκη, μια ομάδα πυροσβεστών ήρθε ένα πρωί στο μαγαζί και επειδή ήθελε να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της γιατί την προηγούμενη ημέρα είχαν σβήσει μια μεγάλη φωτιά, τους κέρασε από την τσέπη της.

Όταν όμως μια άλλη ομάδα πυροσβεστών, από το ίδιο τμήμα, ήρθε την ίδια ημέρα στο κατάστημα επικοινώνησε με την προϊσταμένη για να της πει να τους κεράσει η επιχείρηση. Εισέπραξε όμως αρνητική απάντηση και τότε έκανε έρανο μεταξύ των υπαλλήλων για να μαζέψει τα 70 δολάρια που κόστιζαν τα γεύματα. Οι πυροσβέστες μην γνωρίζοντας ότι το κέρασμα ήταν από τους υπαλλήλους, έστειλαν ευχαριστήριο στην εταιρία και την επόμενη ημέρα η 23χρονη ήταν άνεργη.

Ο Tom Meyers , ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου McDonald 's , αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας πάντως τις καταγγελίες μη αληθείς. Η ίδια η υπάλληλος δηλώνει όμως ότι από τη στιγμή που έγινε ευρύτερα γνωστή η ιστορία της, υπάρχει μια σειρά από προτάσεις για δουλειά. Λέει επίσης ότι εύχεται οι άνθρωποι να αλλάξουν και να βοηθά ο ένας τον άλλον.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!