Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μπορεί ο έρωτας να μην κοιτά πολλά πράγματα, όπως χρόνια, πορτοφόλια αλλά και ύψος, ωστόσο, νέα έρευνα καταλήγει ότι το ανάστημα των ανδρών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική τους ζωή.

Η ιστοσελίδα AYI.com ανέλυσε τα προφίλ ανδρών και γυναικών, εστιάζοντας στο ύψος και την απήχηση στο αντίθετο φύλο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με ύψος 1,87 και πάνω έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να δεχτούν προσκλήσεις από γυναίκες, σε σύγκριση με άνδρες μετρίου αναστήματος (περίπου 1,72).

Από την άλλη πλευρά, άνδρες με ύψος κάτω από 1,65 είχαν κατά 55% λιγότερες πιθανότητες να τραβήξουν την προσοχή των γυναικών σε σύγκριση με τους ψηλότερους άνδρες.

Επιστήμονες επισημαίνουν ότι πίσω από την προτίμηση αυτή των γυναικών σε ψηλότερους άνδρες κρύβεται το γεγονός ότι ο γυναικείος εγκέφαλος συνδυάζει το ύψος με την υγεία και τα γονίδια. Δηλαδή οι γυναίκες σκέφτονται ότι όσο πιο ψηλός είναι ο άνδρας, τόσο πιο ικανός είναι. Παράλληλα, άλλες έρευνες  δείχνουν ότι το ύψος αποπνέι δύναμη, χαρακτηριστικό που έλκει ούτως ή άλλως τις γυναίκες.

http://www.iefimerida.gr



Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!