Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

O Βρετανός τραγουδιστής επιστρέφει δισκογραφικά με το έκτο album της καριέρας του μέσα στο 2014, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Μετά από μάχη με την πνευμονία το 2011 και ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή τον περασμένο Μάιο, ο καλλιτέχνης έχει ξεπεράσει τα προβλήματά του και δηλώνει έτοιμος για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

To album του θα λέγεται «Symphonica» και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ομώνυμης περιοδείας του, το 2011 και το 2012. Θα περιέχει 17 κομμάτια στη deluxe version, 14 στην κανονική, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε blu-ray disc.

Το μουσικό περιεχόμενό του αναμένεται να είναι ένα μίγμα καινούργιων συνθέσεων και διασκευών, όπως τα sets του Michael στην περιοδεία του. Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι το «κύκνειο άσμα» του πολυβραβευμένου Phil Ramone, που έχει δουλέψει με τους Frank Sinatra, Stevie Wonder, Bob Dylan, Ray Charles κ.α. και απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο.

Όσοι «ακολουθούν» τον George Michael,  θα μπορούν να κατεβάσουν από την επίσημη σελίδα του στο Facebook από αυτή την εβδομάδα,  δωρεάν την ορχηστρική εκτέλεση του κομματιού «Praying for Time». Το πρώτο single θα είναι το «Let Her Down Easy» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

5 χαρακτηριστικές ατάκες του George Michael

Περιμένοντας το νέο άλμπουμ του George Michael, το clickatlife.gr θυμάται 5 χαρακτηριστικές ατάκες του.

«Δεν θα βρεις ποτέ ειρήνη στο μυαλό σου, μέχρι να ακούσεις την καρδιά σου».

«Ποτέ δε βρήκα τίποτα εθνικά κοινό ανάμεσα σε εμένα και τους Έλληνες, εκτός από το πόσο… τριχωτός είμαι».

«Αν και είναι πια πολύ κλισέ να βλέπεις μουσικούς να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, παραμένει αποτελεσματικό και σημαντικό σαν κίνηση».

«Όλη μας η ζωή χτίζεται γύρω από το “εγώ” μας, τη ματαιοδοξία και την αυτό-ικανοποίηση. Οπότε είναι μάταιο να υποστηρίζουμε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε το αντίθετο».

«Δεν προβληματίστηκα ποτέ αν οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις ήταν λάθος ή σωστές. Αυτό που πάντα με ένοιαζε ήταν να βρω τον σωστό άνθρωπο».

http://www.clickatlife.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!