Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 4 κομμάτια, τόση είναι η παραγωγή της, και το κόστος αγοράς της ανέρχεται στην απίστευτη τιμή των 3,5 εκάτ. ευρώ, γεγονός που καθιστά την Lamborghini Veneno το πιο ακριβό αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.
Μόλις τον περασμένο Μάρτιο, η Lamborghini έκανε την έκπληξη με την επίσημη παρουσίαση του νέου της supercar, της εκπληκτικής είναι αλήθεια Veneno.  Τώρα, ακριβώς μετά από λίγους μήνες η Veneno αναδεικνύεται το ακριβότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον πλανήτη.
Με την απίστευτη τιμή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αυτό είναι εύκολα το πιο ακριβό υτοκίνητο παραγωγής και με την "παραγωγή" εννοούμε ένα σύνολο μόλις τεσσάρων Veneno που θα παραχθεί.
Η Veneno είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα , γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ελαφριά. Έτσι, το διθέσιο supercar  ζυγίζει μόνο 1446 κιλά. Το αυτοκίνητο φέρει εξαιρετικά επιθετική εμφάνιση με αεροδυναμικό αμάξωμα εκ τούτου δίνει ένα φανταστικό συνδυασμό ταχύτητας και σχεδιασμού.
Την Veneno την κινεί ένας ατμοσφαιρικός 6.5 λίτρων V12 κινητήρας που αποδίδει 750 ίππους. Το όχημα είναι σε θέση να επιτύχει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα.
Δυστυχώς, ακόμα κι αν είχατε τα εκατομμύρια στο χέρι για να αγοράσετε ένα από τα τέσσερα οχήματα παραγωγής, είναι ήδη πολύ αργά. Η Lamborghini ανακοίνωσε ότι έχουν προπωληθεί όλα .


 http://news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!