Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τον επόμενο μήνα στο Τόκιο πραγματοποιείται το Motor Show και οι ιαπωνικές φίρμες «βάζουν τα δυνατά τους» για να εντυπωσιάσουν. 

Έτσι λοιπόν, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα κάνουν πρεμιέρα εκεί δέκα νέα μοντέλα της -τα περισσότερα αφορούν αναβαθμισμένες εκδόσεις μοντέλων της σε συνεργασία με τη Nismo- με το νέο GT-R Nismo να ξεχωρίζει.

Θα φέρει ένα διπλό turbo κινητήρα 600 ίππων και 652 Nm ροπής, ενώ θα διαθέτει και ένα «αγωνιστικό» πακέτο αναβαθμίσεων και βελτιώσεων, προκειμένου να λάβει μέρος στο Nurburgring.





Παράλληλα, στο Τόκιο θα κάνει ντεμπούτο και το X-Trail X-Tremer concept, το οποίο είναι ένα SUV -βασισμένο στο νέο X-Trail που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη- με αρκετές όμως off-road διαθέσεις, καθώς φέρει έναν πιο «αγριωπό» προφυλακτήρα μπροστά, μεγαλύτερα πλαστικά προστατευτικά και ειδικά ελαστικά για εκτός δρόμου περιπέτειες. Επίσης, το εν λόγω SUV θα διαθέτει πλαϊνά σκαλοπάτια και φινιρίσματα από μαύρες και χρωμιομένες επιφάνειες.



Επιπλέον, στην ιαπωνική πρωτεύουσα η Nissan θα «επιδείξει» το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα ZEOD RC με σχεδιαστικές και μηχανολογικές αναβαθμίσεις, καθώς και το νέο Micra Nismo S, όπως και το GT-R NISMO GT500.



Περισσότερα στοιχεία βέβαια για τα συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά και τα υπόλοιπα που θα δούμε, θα γίνουν γνωστά, όσο πλησιάζουμε στην επερχόμενη έκθεση.

Πηγή: autotriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!