Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το συμβόλαιο του Γιώργου Σαμαρά λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ερίζουν για την υπογραφή του αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης. 

Μπορεί με την Εθνική ομάδα τελευταία να μην έκανε καλές εμφανίσεις ωστόσο με τη Σέλτικ έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο είναι υπαρκτό με τον αθλητικό δ/ντή της ιταλικής ομάδας, Ιγκλι Τάρε, να τονίζει: «Ο Σαμαράς είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ. Αν θυμάμαι καλά, τον προσεγγίσαμε και πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά τότε δεν συνέβη τίποτα», δήλωσε ο Αλβανός και πρόσθεσε: «Την επόμενη εβδομάδα θα κάτσουμε μαζί με τον προπονητή Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για να αποφασίσουμε τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Το όνομα του Σαμαρά θα συζητηθεί σίγουρα.»  

Σίγουρα ένα δίδυμο με τον Μίροσλαβ Κλόζε θα ενισχύσει αρκετά την επιθετική γραμμή των Ρωμαίων, όμως αν η Σέλτικ δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο τότε είναι δεδομένο πως θα τρέξουν και άλλοι να επωφεληθούν της κατάστασης. Ηδη, λέγεται πως η Χαλ τον έχει στη λίστα της, αλλά και το Τορόντο που παίζει στο αμερικανικό MLS.

Ο διεθνής μας τα τελευταία 6 χρόνια φοράει τη φάνελα των Κελτών όμως και έχει γίνει αγαπητός από τους φιλάθλους της ομάδας όμως η έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της Σκωτίας ίσως τον αναγκάσει να αλλάξει περιβάλλον.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!