Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εστιατόριο του ..μέλλοντος.
Είναι πρωτοπόρο, βρίσκεται στο Τόκιο και δοκιμάζει ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την τεχνολογία. Στην ουσία πρόκειται για ένα αυτόματο εστιατόριο.
Για του λόγου το αληθές, αν το επισκεφτείτε δεν θα δείτε πουθενά σερβιτόρους ούτε κανέναν άλλον από το προσωπικό που ασχολείται με την ετοιμασία των γευμάτων. Καθόσαστε αναπαυτικά στο τραπέζι σας και περνούν από μπροστά σας τα πιάτα του μενού μέσω ενός ιμάντα! Επιλέγετε αυτό που προτιμάτε ή αν θέλετε κάτι διαφορετικό χρησιμοποιείτε  μια οθόνη , που βρίσκεται ενσωματωμένη στο τραπέζι σας.
Μέσα στα επόμενα 2 μόλις λεπτά, μέσω ενός άλλου ιμάντα, η παραγγελία θα φτάσει στο τραπέζι σας!
Ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται το κόστος της παραγγελίας σας. Αφού ολοκληρώσετε το γεύμα σας, τοποθετείτε τα άδεια πιάτα σε μία σχισμή που υπάρχει στο τραπέζι σας και αυτομάτως γίνεται ο υπολογισμός της αξίας τους!
Και για κάθε… πεντάδα πιάτων κερδίζετε και ένα μικρό έπαθλο-παιχνίδι!
Ένα τέτοιο εστιατόριο φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι εφοδιασμένο με σύστημα παρακολούθησης που καταγράφει τον αριθμό των ατόμων που το επισκέφτηκαν αλλά και τα πιάτα που προτίμησαν να απολαύσουν.
echoes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!