Σάββατο 4 Ιουλίου 2020


Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο μέλη της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Τελ Αβίβ, μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο των social media απεικονίζοντας ένα ζευγάρι να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις στο πίσω κάθισμα οχήματος του οργανισμού κι έναν άνδρα να κοιμάται στο κάθισμα του συνοδηγού.
sex123
Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Βild», ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα έχοντας στα αγκαλιά του μία γυναίκα με κόκκινο φόρεμα ανήκει στο προσωπικό της ειρηνευτικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών.
Δείτε το επίμαχο βίντεο:
Η γυναίκα με τα κόκκινα μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα. Όμως, εκτός από τον άντρα που κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα, υπήρχε κι ένας άλλος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, όπως δείχνει το επίμαχο βίντεο.
Σε αντίθεση με αυτόν που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας αυτός φοράει καρό πουκάμισο και, όπως φαίνεται από το βίντεο, προσπαθεί μάλλον να κοιμηθεί μην έχοντας δική του παρέα…
Και οι δύο άνδρες που είναι μέλη της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών. Η έρευνα θα συνεχιστεί, όπως προσθέτει.
Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν φαινόταν καθαρά ότι στο μπροστινό κάθισμα υπήρχε κι ένας ακόμη άνδρας. Η παρουσία του είναι εμφανής στο βίντεο που βρέθηκε στο μικροσκόπιο του ΟΗΕ και έχει ανεβάσει σήμερα στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα.
Να σημειωθεί ότι το λευκό αυτοκίνητο κινείται σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ και το ζευγάρι επιδίδεται ανενόχλητο σε σεξουαλικά παιχνίδια εν ώρα αιχμής.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!