Σάββατο 6 Ιουνίου 2020


«Ας επικεντρωθούμε στο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να θεραπεύσουμε το μεγάλο έθνος μας», έγραψε η Μελάνια τη Δευτέρα, την ίδια ώρα που σε τηλεδιάσκεψη ο Τραμπ αποκαλούσε τους κυβερνήτες των πολιτειών «αδύναμους». «Η Μελάνια Τραμπ νοιάζεται βαθιά για τον λαό της Αμερικής και τα ενθαρρυντικά μηνύματά της είναι ένα σημαντικό μέρος της δέσμευσης του προέδρου να σταματήσει τη βία και να επαναφέρει την ασφάλεια στις γειτονιές μας», δήλωσε στο CNN η Τζαντ Ντιρ, αναπληρωματική εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.
Όσο ο Τραμπ έγραφε εμπρηστικά tweets για τα «αποβράσματα» διαδηλωτές και καλούσε τους κυβερνήτες να ενεργοποιήσουν την εθνοφρουρά η πρώτη κυρία έγραψε στο δικό της Twitter: «Η χώρα μας επιτρέπει τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τη βία».
Και φυσικά, αξέχαστο είναι και το στιγμιότυπο που ο Τραμπ ανάγκασε τη Μελάνια να χαμογελάσει μπροστά στους δημοσιογράφους και αυτή το μόνο που κατάφερε ήταν έναν μορφασμό. Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας ότι οι αναρτήσεις της Μελάνια Τραμπ εμφανίζονται ολίγον τί αντίθετες με το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει ο σύζυγός της. Ένταση έχει προκαλέσει και το χρονοδιάγραμμα των μηνυμάτων της: σημειώνονται σχεδόν αμέσως μετά από κάθε δημόσια δήλωση του προέδρου, αποδιοργανώνοντας έτσι την επικοινωνιακή του πολιτική.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!