Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020


Ο τίτλος της Κάιλι Τζένερ ως η «νεότερη δισεκατομμυριούχος» στον κόσμο αμφισβητήθηκε από το Forbes που της είχε δώσει τον τίτλο και, τις προηγούμενες μέρες, τον ανακάλεσε.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Forbes, η Κάιλι Τζένερ, 22 ετών, μέλος της οικογένειας Καρντάσιανς -Τζένερ και επιχειρηματίας στον τομέα των καλλυντικών «διογκώνει το μέγεθος και την επιτυχία της επιχείρησής της, εδώ και χρόνια».
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεν είναι μόνο η Κάιλι που δεν παρουσιάζει τα ακριβή περιουσιακά στοιχεία της. Ειδικότερα, γίνεται επίσης σύγκριση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι η οικογένεια παρουσίασε ακόμη και φορολογικές δηλώσεις «πιθανότατα πλαστές» για να πείσει το κοινό και άλλους για τον πλούτο της.
Η Κάιλι Τζένερ αντέδρασε δίνοντας τη δική της απάντηση με δημοσίευση στο Twitter, με την οποία διέψευσε τους ισχυρισμούς του Forbes. «Νόμιζα ότι ήταν ένας αξιόπιστος ιστότοπος -το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και μη αποδεδειγμένων υποθέσεων,  lol», έγραψε. «Ποτέ δεν ζήτησα κανένα τίτλο, ούτε προσπάθησα να πω ψέματα για την πορεία μου, ΠΟΤΕ» ανέφερε.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!