Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020


Την συμπαράστασή τους στους Ιταλούς που δοκιμάζονται εν μέσω της επέλασης του κορωνοϊού στην χώρα τους και βρίσκονται σε κατάσταση γενικευμένου lockdown εξέφρασε το Pornhub με ανακοίνωσή του την Πέμπτη.
Όπως κατέστησε γνωστό ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνό περιεχομένου παγκοσμίως, προσφέρει στους κατοίκους της χώρας, που έχουν σε μεγάλο βαθμό ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, σε συμμόρφωση με τις συστάσεις της πολιτικής τους ηγεσίας, δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Premium που διαθέτει, μέχρι τις 3 Απριλίου. Επίσης, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά, ενισχύοντας την μάχη των Ιταλών ενάντια στον φονικό ιό, που χτύπησε σφοδρά τη χώρα τους.
pornhub-italia

ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Forza Italia, σε αγαπάμε! To Pornhub αποφάσισε να δωρίσει το ποσοστό των εσόδων του από την πλατφόρμα ModelHub από τον Μάρτιο, για να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω του ξεσπάσματος του ιού. Επίσης, για να σας βοηθήσουμε αυτές τις εβδομάδες που θα μείνετε σπίτι, για όλον τον μήνα μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο PornHub Premium, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα σας».
Σύμφωνα με την Daily Mail, το Pornhub πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2007 και πλέον έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο ιστότοπο με βίντεο ερωτικού περιεχομένου παγκοσμίως. Το 2019, το site συγκέντρωσε πάνω από 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις, με 115 εκατομμύρια χρήστες να το επισκέπτονται καθημερινά, κατά μέσο όρο.
Η Ιταλία βρισκόταν στην 7η θέση στη λίστα του Pornhub με τις 20 χώρες με την μεγαλύτερη κίνηση για το 2019, με τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις.
traffic
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!