Η νεαρή κοπέλα, που έχασε τον μπαμπά της, του έστειλε ένα μήνυμα μέσα στη θλίψη της, όπου του έγραφε ότι αποφοίτησε και νίκησε τον καρκίνο. Το εντυπωσιακό είναι ότι… έλαβε απάντηση.
Μιλώντας στη Daily Mail, η Τσάστιτι αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την ανταλλαγή μηνυμάτων με τον… νεκρό πατέρα της.
Η νεαρή, αφού έστειλε SMS στον μπαμπά της, Τζέισον Λίγκονς, πήρε σαν απάντηση ένα μήνυμα στο οποίο κάποιος την αποκαλούσε «άγγελό» του, επειδή «τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον θάνατο της κόρης του».
Τα μηνύματα, τα οποία η ίδια η Τσάστιτι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook, δείχνουν ότι ο Μπραντ, ο άνδρας που της απάντησε είναι ένας μοναχικός πατέρας που παλεύει να αντιμετωπίσει τον αβάσταχτο πόνο του να χάνεις ένα παιδί. 
«Αγάπη μου, δεν θέλω να ακουστώ κακός αλλά δε θέλω ούτε να συναντήσω ούτε να μιλήσω με κανέναν» γράφει στην 23χρονη αφού εκείνη του προσέφερε βοήθεια όταν έμαθε την ιστορία του. «Βρήκα τον δικό μου τρόπο να το διαχειριστώ αυτό. Κανείς δε θέλει να μιλά με έναν γέρο μέθυσο. Δεν έκανα τίποτα φοβερό απλά ήθελα να ξέρεις ότι άκουσα την κραυγή σου και το κλάμα σου. Δεν θέλω κάτι από σένα και σου ορκίζομαι ότι είμαι καλά. Δεν θέλω ο κόσμος να υποκριθεί τώρα ότι νοιάζεται. Είναι πια πολύ αργά για μένα» γράφει.
Μιλώντας στη Daily Mail, η Τσάστιτι είπε ότι μίλησε με τον Μπραντ στο τηλέφωνο και πιστεύει ότι είναι γύρω στα 50 και έμαθε λεπτομέρειες για την τραγωδία του θανάτου της κόρης του.
«Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, γυρίζοντας σπίτι από μία συναυλία. Του μιλούσε στο τηλέφωνο, ούσα στο δρόμο και τότε σκοτώθηκε. Ήταν το τελευταίο που του είχε απομείνει καθώς η γυναίκα του είχε πεθάνει χρόνια πριν» λέει. «Του ζήτησα να με βοηθήσει να τον βοηθήσω αλλά αρνήθηκε. Του ζήτησα συγγνώμη που δημοσιοποίησα τα μηνύματά μας χωρίς την άδειά του» λέει η Τσάστιτι. «Ανησυχώ για εκείνον και εύχομαι το θέμα να ξεφουσκώσει».