Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019


Η Μέγκαν Μαρκλ δεν φημίζεται και πολύ για το ότι ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο… κατά γράμμα. Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσιεύθηκε ντοκιμαντέρ από την Αφρική, στο οποίο μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με την αναγνωρισιμότητα. Λίγες μόλις μέρες μετά από το εν λόγω ντοκιμαντέρ που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, η Δούκισσα του Σάσεξ κατά την έναρξη του Φόρουμ One World Summit κλήθηκε στη σκηνή από την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Κέιτ Ρόμπερτσον εν μέσω χειροκροτημάτων και έκανε κάτι που… δεν προβλέπεται.
Όταν λοιπόν, η Μέγκαν Μαρκλ ανέβηκε στη σκηνή, η παρουσιάστρια επιχείρησε να κάνει υπόκλιση, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο είναι ένδειξη σεβασμού και παράδοσης προς κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Ωστόσο, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι προτίμησε να αγκαλιάσει την παρουσιάστρια, με την οποία γνωρίζονταν από παλιά. Παρόλη την αρχική αμηχανία, οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν πάνω στη σκηνή σφιχτά και έτσι για ακόμα μια φορά η Δούκισσα του Σάσεξ αγνόησε το βασιλικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο κάποιος μπορεί είτε να υποκλιθεί είτε να κάνει χειραψία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι… αγκαλιά.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΣΠΑΣΕ, VIDEO, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, DEPT


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!