Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019


Ανύπαρκτο ήταν το… ονειρεμένο κατάλυμα στην Ίμπιζα, στο οποίο έκαναν κράτηση βρετανοί τουρίστες πληρώνοντας το ποσό των 10.840 ευρώ.
Σύμφωνα με το cnn.com, οι Βρετανοί Ian και η Denise Feltham, πλήρωσαν το εν λόγω ποσό κάνοντας κράτηση μέσω Airbnb, σε έναν χώρο που περιελάμβανε ιδιωτικό ασανσέρ, υδρομασάζ, και βεράντα από μάρμαρο στην Ίμπιζα.
Λίγες ημέρες πριν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι, ο Ian αποφάσισε να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να επιβεβαιώσει την κράτηση, όμως, όπως κατήγγειλε τον παρέπεμπαν από τον έναν εκπρόσωπο στον άλλον.
Τελικά το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ίμπιζα για να διαπιστώσει από κοντά ότι επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη αφού το πολυτελές κατάλυμα απλά δεν υπήρχε.
Η σελίδα του καταλύματος στο Airbnb ήταν ψεύτικη και οι φωτογραφίες που υπήρχαν στον λογαριασμό ήταν από άλλα δωμάτια που νοικιάζονταν στην περιοχή.
Η Airbnb από την πλευρά της, με δήλωσή της στη βρετανική «Sun», ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες, τόνισε πως θα τους αποζημιώσει πλήρως, ενώ σημείωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!