Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Μαντέψτε το φινάλε του Game of Thrones και κερδίστε ένα ταξίδι
Aν νομίζετε ότι μπορείτε να μαντέψετε το τέλος της σειράς Game of Thrones, τότε υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Κροατία.
Βρισκόμαστε αμέσως μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου του τελευταίου κύκλου της σειράς και πλέον μετράμε αντίστροφα για να μάθουμε το ποιος θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο.
Αν θεωρείτε ότι έχετε μπει στο μυαλό του συγγραφέα και ξέρετε το τέλος της σειράς τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο site του διαγωνισμού «Η Κροατία, έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του Game of Thrones καθώς εκεί έχουν γυριστεί πάρα πολλές σκηνές και έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά τοπία».
Αποτέλεσμα εικόνας για You Could Win a Trip to Croatia If You Can Guess the Ending of 'Game of Thrones'
Επομένως, ένας τυχερός fan του Game of Thrones θα μπορέσει να ταξιδέψει σε όλα αυτά τα μέρη στα οποία γυρίστηκε η σειρά, στο Split και στο Dubrovnik.
Επειδή τα αεροπορικά εισιτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται, ο νικητής και το plus one του θα κερδίσουν 7 διανυκτερεύσεις στην Κροατία σε 5άστερο ξενοδοχείο με πρωινό, καθώς και prive tour στο Split και στο Dubrovnik. O διαγωνισμός λήγει στις 5 Μαϊου 2019.
Αποτέλεσμα εικόνας για You Could Win a Trip to Croatia If You Can Guess the Ending of 'Game of Thrones'
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!