Τρίτη 5 Μαρτίου 2019


H Πρωτοβουλία Εργαζόμενων Δημοτικής Αστυνομία Αθήνας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Μετά την συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου για την Αθήνα κ. Μπακογιάννη μείναμε έκπληκτοι αφού εξέφρασε την πρόταση του για πολλοστή φορά ότι  η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας πρέπει να συνεργαστεί με την ΕΛ. ΑΣ και να αποκτήσει κατασταλτικό χαρακτήρα για να συνδράμει ενάντια   στην  εγκληματικότητα .
Προφανώς με αυτή την πρόταση δείχνει την άγνοια του περί του νομικού πλαισίου που διέπει την Δημοτική Αστυνομία   μιας που δεν  έχει καμία αρμοδιότητα για τέτοιες ενέργειες αλλά ούτε και την εκπαίδευση.
Δυστυχώς  ξεχνάτε πολύ γρήγορα κ. Μπακογιάννη   η  πόλη δεν φτιάχτηκε χθες παρόλο που έχετε εκφράσει  σκέψεις περί της ιδιοκτησίας της  αφού ξεχνάτε  ότι το 2013 για τη ΝΔ η Δημοτική Αστυνομία ήταν  πολυτέλεια για τους πολίτες της Αθήνας αποτελούσε αγκάθι  που  αποβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες  τέθηκαν σε διαθεσιμότητα παρακάμπτοντας τις ανάγκες μιας μεγάλης και δύσκολης  πόλης .
Προς ενημέρωση σας λοιπόν κ Μπακογιάννη η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι   δομή εισπρακτικού χαρακτήρα ή μία υπηρεσία a la cart , αλλά μία υπηρεσία  που βρίσκεται πλάι στον πολίτη ενεργά και με πολλές  αρμοδιότητες για τις οποίες δεν έχετε καμία γνώση από ότι φάνηκε!   Η Δημοτική Αστυνομία προς ενημέρωσή σας για το 2018  έχει επιδώσει 30.000 έγγραφα του Δήμου σε συμπολίτες μας αλλά και 30.000 γνήσια υπογραφής κατ’οίκον για ασθενείς και ανήμπορους συμπολίτες μας . Έχει ελέγξει το σύνολο των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και την απόδοση του στους κατοίκους .
Προσπαθούμε να ελέγξουμε το κάπνισμα με πάνω από 4000 ελέγχους . Εξετάσαμε  τα θέατρα σχετικά με την ύπαρξη άδειας και την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται   , το σύνολο των περιπτέρων τους παιδότοπους και άλλες δραστηριότητες που εάν θέλατε θα είχατε ενημερωθεί. Και όλα αυτά με το 1/3 του δυναμικού που είχαμε  ότι απέμεινε μετά την κατάργηση του 2013 . Οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο εαυτόν τους καθημερινά για να προχωρήσουμε παρακάτω και να ανακτήσουμε μέρος του έργου που είχαμε στην πόλη πριν την κατάργηση .
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι  έχουμε ενεργή συμμετοχή στα θέματα της πολιτικής προστασίας  τους καλοκαιρινούς μήνες με 24ωρες  υπηρεσίες  πυρασφάλειας στους λόφους της πόλης και όπου μας καλούν, αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες(με χαμηλές θερμοκρασίες) οι εποχούμενες περιπολίες μας βοηθούν τους άστεγους της πόλης .  Φέτος ήταν πολύ σημαντική η συνδρομή μας για τον απεγκλωβισμό 650 παιδιών από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα με την καταστροφική  φωτιά στην ανατολική Αττική και την επιστροφή τους με ασφάλεια στους οικείους τους .
Παρ’ όλα αυτά και μιας και έχετε αναφερθεί στις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, να σας ενημερώσουμε ότι οι 7/10  παραβάσεις  είναι της ελεγχόμενης στάθμευσης . Διαφωνείτε με την επιτήρηση των θέσεων των κατοίκων και άλλων νευραλγικών σημείων της πόλης νοσοκομεία μουσεία ,εμπορικό κέντρο ,ράμπες αναπήρων  κ.α. ;
Διαφωνείτε  με τις θέσεις  επισκεπτών. Σας θυμίζουμε ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θεσπίστηκε από την κ. Μπακογιάννη το 2006.
Μιλάτε για τον κομματισμό που θέλετε να απορρίψετε. Ποιον ακριβώς περιγράφετε  από το 1986 έως το 2010 στελέχη  της ΝΔ ήταν στο τιμόνι του Δήμου  και από το 2010 έως τώρα ο κ. Καμινης  τι ακριβώς εννοείτε;  Οι εργαζόμενοι έχουν προβλήματα θεσμικά που θέλουν πραγματικά επίλυση και όχι θέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Πρέπει κάποια στιγμή να ακούσετε τους εργαζόμενους και τις προτάσεις τους για μια υπηρεσία δίπλα στους πολίτες σωστά οργανωμένοι  σύγχρονη . Δεν αντέχουμε άλλα πειράματα ούτε εμείς ούτε  οι οικογένειες μας   μετά  την κατάργηση. Επιτέλους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τις ιδεοληψίες της παράταξης που εκπροσωπείτε  και εμείς και οι οικογένειες μας , ζούμε στην πόλη που δουλεύουμε!
Υ.Γ.  Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι δεν πιστεύουμε την εκχώρηση της αρμοδιότητας στους ιδιώτες  που ακούγονται γιατί ξέρουμε  ότι θα γίνει  η σφαγή του Δράμαλη στους πολίτες ! Το θέλετε;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!