Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


To Samsung Galaxy S10 Unpacked event βρίσκεται προ των πυλών, ενώ οι προπαραγγελίες για το νέο μοντέλο θα ξεκινήσουν και αυτές άμεσα. 
Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για έναρξη της διαδικασίας προπαραγγελίας του Samsung Galaxy S10 λίγες ώρες αφότου αυτό παρουσιαστεί στο κοινό, πιθανότατα το πρωί της επόμενης ημέρας μετά από τα αποκαλυπτήρια του. Είναι προφανές ότι η Samsung θέλει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον που θα δημιουργηθεί από την παρουσίαση του νέου μοντέλου, μεταφράζοντας το σε πωλήσεις.
Η πρακτική αυτή που αναμένεται να ακολουθηθεί με το Galaxy S10, θα είναι διαφορετική από τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η Samsung, η οποία άφηνε ημέρες να περάσουν μετά από την αρχική παρουσίαση, προκειμένου να γίνει πρώτα ντόρος για το νέο μοντέλο και μετά να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες. Φέτος, η κατάσταση θα είναι διαφορετική, όπως όλα δείχνουν και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τι ποσοστά θα κινηθούν οι πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας της κορεάτικης εταιρείας.
Το Samsung Galaxy Unpacked Event είναι προγραμματισμένο για την 20η Φεβρουαρίου 2019, ενώ οι πρώτες παραγγελίες θα μπορούν να γίνουν από την 21η Φεβρουαρίου και έπειτα. Εκτιμάται ότι οι πρώτοι που θα μπορούν να παραγγείλουν το νέο μοντέλο θα είναι οι καταναλωτές στις ΗΠΑ και την Κορέα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!