Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019


Η Γελένα Καρλέουσα εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε μεταξύ αυτής και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες κατάφερε να γίνει γνωστή στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες. Ο σάλος που έχει ξεσπάσει στη Σερβία και παράλληλα σε Βοσνία, Βέλγιο και Ελλάδα δεν λέει να κοπάσει.
Μετά το χθεσινό απίστευτο ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών μέσω social media, με αποκορύφωμα τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα του παίκτη προς την τραγουδίστρια που δημοσιοποίησε η τελευταία, εκτόξευσαν τη δημότικότητα της στα ύψη.  H πέτρα του σκανδάλου, είναι σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς, του Σέρβου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα και σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα με την ομάδα της Γκουανζού.
Η 40χρονη πληθωρική ποπ σταρ της Σερβίας έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τα ΜΜΕ, όπως το 2017, όταν ο συζυγός της αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας και οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας απαιτούσαν από το ζευγάρι να κάνει αποχή από το σεξ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Με τον Ντούσκο Τόσιτς είναι παντρεμένοι από το 2008, έχουν μαζί δύο κόρες, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, το σώμα της διατηρείται σε άψογη φόρμα.
Δείτε ποια είναι λοιπόν η Γελένα Καρλέουσα

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!