Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018


Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον σκηνοθέτη σε εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, προς τιμήν του Μάρτιν Σκορσέζε τόσο για τη συμβολή του στον κινηματογράφο όσο και για την αποκατάσταση και συντήρηση ταινιών, σύμφωνα με το Page Six.
"Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πόσο συχνά, μόνον η εικόνα σας, εμπνέει νέους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν σκηνοθέτες, κάθε μέρα", δήλωσε ο Χιλ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σκορσέζε στην ταινία "Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ". Τον περασμένο μήνα ο Τζόνα Χιλ έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το "Mid90s".
"Όσον αφορά εμένα θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις, είμαι εδώ πάνω, μόνον επειδή κάνεις αυτό που κάνεις", είπε.
Μεταξύ των ομιλητών στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για τον κινηματογράφο στο MoMA με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ένταξη σπουδαίων έργων στη συλλογή του Μουσείου, ήταν οι ηθοποιοί Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τον Σκορσέζε.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!