Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Πώς να αγοράσετε online ρούχα ακριβώς στο μέγεθός σας - Απίστευτη εφαρμογή!
Η Start Today μπορεί να μην είναι ένα γνωστό όνομα σε όλο τον κόσμο ακόμα, αλλά ο λιανοπωλητής κάνει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία.
Είναι γνωστή για τη Zozotown, τη μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου της Ιαπωνίας, η οποία φιλοξένησε πέρυσι, συναλλαγές αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Φέτος, η Start Today ξεκίνησε επίσημα την -ιδιωτικής ετικέτας- μάρκα, την Zozo, η οποία πωλεί φθηνά ρούχα, όπως μπλουζάκια για περίπου 11 δολ. και τζιν για περίπου 34,50 δολ. Αυτό που ξεχωρίζει όμως, τα ρούχα της Zozo από τα άλλα σε αυτές τις τιμές, είναι ότι αυτά είναι προσαρμοσμένα ακριβώς στο μέγεθός σας!

zozo-640x360.jpg
Το νέο ZOZOSUIT είναι μια φόρμα που διαθέτει ένα πλήρες σύστημα αναγνώρισης των διαστάσεων του σώματος, το οποίο αποτελείται από 300 έως 400 δέκτες, ενώ αυτοί καλύπτουν όλη την φόρμα. Η μέτρηση πραγματοποιείται μέσω μιας ολόσωμης φωτογράφισης των δεκτών με τη βοήθεια ενός Smart Phone.
Πρόκειται για μια νέα καινοτόμο προσέγγιση αυτοματοποιημένης συλλογής μετρήσεων για τις διαστάσεις του σώματος, μέσω των δεκτών και μεταβίβασης των δεδομένων στην εφαρμογή ZOZO και μέσω Φωνητικής Διεπαφής των Χρηστών (VUI -Voice User Interfaces). Αν λοιπόν θέλει κάποιος να αγοράσει μέσω Internet κάποια ρούχα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φορέσει τη στολή και μετά να χρησιμοποιήσει τη σχετική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί, με την οποία η στολή θα μεταφέρει τα δεδομένα που έχει καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Ετσι, μαζί με την παραγγελία, ο πελάτης του online καταστήματος θα στείλει και τις αναλογίες του ώστε τα ρούχα που θα λάβει να είναι στο νούμερό του.

Zozo-fashion-suit-phone.jpg
Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την Zozo και τη μοναδική λύση που προτείνει σε 72 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή εκτελεί μια καμπάνια για να δώσει 100.000 προσαρμοσμένα τζιν και t-shirt για την προώθηση της παγκόσμιας ανάπτυξης της. Οι χώρες που μπορείτε να τα βρείτε είναι η Αυστραλία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.
Η παραπάνω καινοτόμος προσέγγισης της ZOZOSUIT έχει όλα τα προσόντα να λύσει το μεγάλο αγκάθι των διαδικτυακών πωλήσεων προϊόντων μόδας, που εξακολουθεί να είναι το υψηλό ποσοστό επιστροφής ρούχων (40% – 50% των συνολικών παραγγελιών), εξαιτίας της μη σωστής επιλογής ρούχων. Αν το καταφέρει, αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εμπόρους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!