Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018


Εκτός από την καλλιτεχνική διάσταση της όμως, η εμφάνιση της θα μείνει αξέχαστη και για ακόμη έναν λόγο, ο οποίος καταγράφηκε από τις κάμερες και κάνει τον γύρο του κόσμου. Πρόκειται για την σκηνή κατά την οποία ο 6οχρονος ιερέας, ο οποίος τέλεσε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν, ήταν περισσότερο από το επιτρεπτό …διαχυτικός προς την τραγουδίστρια.
Με το χέρι του είχε αγκαλιάσει τόσο πολύ την μικροσκοπική τραγουδίστρια, την οποία έσφιγγε ώστε να χαϊδεύει το στήθος της Αριάνα Γκράντε. Στην σκηνή έχει αποτυπωθεί ότι ο ιερωμένος έχει «κολλήσει» στην μελαχρινή καλλονή, χουφτώνοντας την για ώρα, καθώς εκείνη, προφανώς αμήχανη, δεν αντιδρά για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση.
Ωστόσο, το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως, προκαλώντας αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις, αναγκάζοντας τον ιερέα να εξομολογηθεί, σε δημόσια δήλωση του, «δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!