Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018


Ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε γείτονες σε συνοικία του Μπάρνσλεϊ λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε γυναίκα.
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο δρόμο της γειτονιάς με δυο ζευγάρια να έρχονται στα χέρια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών τους, αλλά και των γειτόνων που προσπάθησαν να παρέμβουν και να βάλουν ένα τέλος στο επεισόδιο.
Η Jessica Appleby, εκ των πρωταγωνιστών του καυγά, ισχυρίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες απείλησαν τον γιο της, Archie. «Εδώ και δύο χρόνια ζούσα με το φόβο. Απειλούσαν τον Archie. Το μόνο που άκουγες ήταν αυτούς να φωνάζουν ουρλιάζοντας στον Archie. Ήμουν έτοιμη να εκραγώ. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 28χρονη μητέρα.
Ο άνδρας που της επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο στην αυλή του σπιτιού της είναι ο Stewart Palmer, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η αστυνομία βρίσκεται από τις 20 Ιουλίου στη φυλακή εκτίοντας ποινή κάθειρξης 24 μηνών καθώς κρίθηκε ένοχος για συμπλοκή, επίθεση με όπλο και καταστροφή περιουσίας.
Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο είχε ανταλλάξει γροθιές και κλωτσιές με τον σύντροφο της Appleby, η οποία με τη σειρά της έπαιξε ξύλο με τη σύζυγο του Palmer μέσα στη μέση του δρόμου!
Το περιστατικό, που έληξε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς σοβαρά, κατέγραψαν με τα κινητά τους γείτονες.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!