Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018


Η Apple θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο τρία νέα iPhone: το ένα θα είναι διάδοχος του iPhone X, το δεύτερο θα είναι μία έκδοση με μεγαλύτερη οθόνη ενώ το τρίτο θα είναι αντικαταστάτης του iPhone 8 αλλά με το design του iPhone X.
Αυτή είναι η νέα αναφορά του Bloomberg, η οποία επιβεβαιώνει και ουσιαστικά συμπυκνώνει και εμπλουτίζει τις υπάρχουσες εκτιμήσεις και αναλύσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ήδη από τον Νοέμβριο του 2017.
Ναυαρχίδα της τριπλέτας θα πρέπει να θεωρείται η έκδοση με την OLED οθόνη των 6,5 ιντσών. Όπως και το σημερινό iPhone X, το νέο μοντέλο θα διαθέτει γυάλινη επικάλυψη στο πίσω μέρος, μεταλλικές πλευρές και σετ διπλής κάμερας. Σημαντικότερη βελτίωση θα είναι, σύμφωνα με το Bloomberg, ο ταχύτερος και πιο αποδοτικός επεξεργαστής A12 αλλά και οι βελτιωμένοι αισθητήρες της κάμερας. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για μία λειτουργία που θα επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση δύο εφαρμογών, την μία δίπλα στην άλλη.
Το μοντέλο των 5,8 ιντσών θα έχει ρόλο αντίστοιχο με την μέχρι τώρα έκδοση S, θα είναι εμφανισιακά πανομοιότυπο με το iPhone X, άλλα όπως και το μοντέλο των 6,5 ιντσών θα διαθέτει νέο επεξεργαστή και βελτιωμένο σετ κάμερας.
Το τρίτο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει χαμηλότερου κόστους οθόνη τεχνολογίας LCD, edge-to-edge και κάμερα με έναν φακό στο πίσω μέρος. Το Bloomberg θεωρεί ότι το εν λόγω μοντέλο, με την κωδική ονομασία N84, θα διατεθεί σε πληθώρα χρωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα θεωρεί ότι τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα διαθέτουν ικανότητα υποστήριξης δύο καρτών SIM.
Η πηγή που επικαλείται το Bloomberg χαρακτηρίζει το 2018 σαν «έτος S» ενώ σαν έτος όπου θα έρθουν σημαντικότερες αλλαγές και αναβαθμίσεις θα πρέπει να θεωρείται το επόμενο. Επιπλέον, με την εμφάνιση των τριών νέων iPhone να είναι απαράλλακτη τίθεται και ένα θέμα με την ονομασία των νέων μοντέλων.
Πέρα από την οικογένεια iPhone το Bloomberg θεωρεί ότι η Apple θα λανσάρει επίσης αναβαθμισμένα ασύρματα ακουστικά AirPods, τη συσκευή ασύρματης φόρτισης AirPower, ένα νέο Apple Watch και δύο νέα μοντέλα iPad Pro.
Το Apple Watch αναμένεται να διαθέτει edge-to-edge οθόνη αλλά με τις διαστάσεις του να παραμένουν ίδιες ώστε να υπάρχει συμβατότητα με τα ήδη διαθέσιμα straps της Apple. Τα δύο νέα iPad Pro θα διαθέτουν οθόνες 11 και 12,9 ιντσών, με μικρότερα περιθώρια ενώ το TouchID θα αντικατασταθεί από το FaceID.
pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!