Κυριακή 20 Μαΐου 2018


H Motorola παρουσιάζει μία ευρεσιτεχνία για ένα αναδιπλούμενο smartphone που μπορεί να μετατραπεί σε tablet με μία κίνηση. 
Παρόλο που είναι αρκετοί οι κατασκευαστές που θέλουν να εμπλακούν στην υπόθεση των αναδιπλούμενων smartphones, η ιδέα της Motorola, όπως εμφανίζεται μέσα από τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, εμφανίζεται ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, μιας και μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως tablet αλλά και ως θήκη προστασίας της οθόνης της συσκευής.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο γύρω από την πατέντα της Motorola είναι ότι μπορεί να γίνει αντίστροφη αναδίπλωση της οθόνης και έτσι οι οθόνες να καλύπτουν την εξωτερική επιφάνεια της συσκευής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της Motorola επιτρέπει και την ασύρματη φόρτιση της συσκευής, ένα ακόμα στοιχείο που τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε επίπεδο πατέντας. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει γίνει σαφές εάν και πότε θα δούμε την πρόταση της Motorola να παίρνει σάρκα και οστά σε επίπεδο τελικού προϊόντος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει χρήση ενός από τα πιο θρυλικά ονόματα στην ιστορία της Motorola, του RAZR, για αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα πρόταση. Μακάρι…
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!