Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αυτοί είναι οι πιο περιζήτητοι πορνοστάρ-Avengers!
Όπως συμβαίνει σχεδόν μετά από κάθε Χολιγουντιανό blockbuster -και δη σε όσα πρωταγωνιστούν υπερ-ήρωες-, η βιομηχανία του πορνό αναλαμβάνει την παραγωγή της πιο... ενήλικης έκδοσης της εκάστοτε ταινίας.
Παράλληλα οι αναζητήσεις για ανάλογες ταινίες σε ιστοσελίδες πορνό αυξάνονται δραματικά. Έτσι λοιπόν, και μετά την τρομερή επιτυχία της τελευταίας ταινίας της Marvel "Avengers: Infinity War", ήταν αναμενόμενο οι σχετικές αναζητήσεις για τους αντίστοιχους πορνοσταρ-Avengers και τις ερωτικές σκηνές τους να αυξηθούν.
Για την ακρίβεια, η "λίμπιντο" των χρηστών του Pornhub για τους γνωστούς υπερ-ήρωες της Marvel σε ερωτικές περιπέτειες εκτοξεύτηκε στο +356%, όπως γνωστοποίησε η διάσημη ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων, η οποία ήταν φυσικά σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό με στατιστικά στοιχεία.
ave1.png
Παραδοσιακά, οι ήρωες της DC Comics όπως ο Μπάτμαν, η Wonder Woman και η Harley Quinn είναι πιο δημοφιλείς από εκείνους της Marvel όσον αφορά τις αναζητήσεις στο Pornhub. Πάντως το 2017, η λέξη Avengers και τα ονόματα των ηρώων που τους απαρτίζουν, αναζητήθηκαν στο Pornhub πάνω από 6 εκατομμύρια φορές. Όσον αφορά το 2018, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Εκδικητές ήταν η Black Widow, ακολουθούμενη από τον Spider-Man, τον Captain America και τον Hulk.
Ο παρακάτω πίνακας ταξινομεί 14 Εκδικητές με βάση τον αριθμό των αναζητήσεων. Μαθαίνουμε επίσης αν τις περισσότερες αναζητήσεις για τον καθένα έκαναν άνδρες ή γυναίκες, και το ποσοστό διαφοράς των δύο φύλων.
ave2.png
Όσον αφορά το πορνό με υπερήρωες, πρόκειται για ένα είδος που υπάρχει εδώ και χρόνια, και μάλιστα πρόκειται για πραγματικές υπερπαραγωγές, με κανονικό σενάριο (το οποίο βέβαια πάντα καταλήγει στο...σεξ), κοστούμια που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αυθεντικά, ακόμη και οπτικά εφέ πολύ άνω του μετρίου. Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά διαφωτιστικό (μην ανησυχείτε, είναι ασφαλές για προβολή οπουδήποτε):
Παραδόξως, ο Thanos, ο "κακός" της τελευταίας ταινίας της Marvel, Βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα. Υποτίθεται πως διαθέτει ανυπέρβλητες δυνάμεις, ικανές να αφανίσουν το μισό σύμπαν και να στρεβλώσουν το χωροχρόνο αλλά και την πραγματικότητα με οφθαλμαπάτες, γεγονός που θεωρητικά θα τον καθιστούσε... ανυπέρβλητο και στο κρεβάτι. Ωστόσο οι χρήστες του Pornhub φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη, παραμένοντας πιστοί σε πιο... παραδοσιακές αξίες, όπως η Black Widow και ο Spider-man.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Pornhub, "τα στατιστικά μας δείχνουν πως οι γυναίκες αναζητούν για Avengers κατά 28% περισσότερο από ότι οι άντρες, ενώ η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πιο δημοφιλείς στις ηλικίες 25-35".
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!