Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου ο πεθερός της Pippa Middleton
Για βιασμό ανηλίκου κατηγορείται στη Γαλλία ο πεθερός της Pippa Middleton, της αδελφής της Kate Middleton (πλέον Δούκισας του Κειμπριτζ), συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως έγινε γνωστό απόψε από δικαστική πηγή.
Ο David Matthews συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο Παρίσι από άνδρες της μονάδας προστασίας ανηλίκων. Ο Matthews αρνείται τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Του ασκήθηκε δίωξη για "βιασμό ανηλίκου από πρόσωπο που είχε εξουσία επί του θύματος", ανέφερε η ίδια πηγή αυτή, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1.
Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο 75χρονος David Matthews χρονολογείται από το 1998-99. Η καταγγελία όμως κατατέθηκε το 2017. Οι Γαλλικές αρχές έχουν πλέον έξι μήνες στη διάθεσή τους για να αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό και να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε δίκη.
Η Pippa Middleton παντρέτηκε πέρσι τον Μάιο τον χρηματιστή James Matthews, γιο του David Matthews. Ο 74χρονος David Matthews είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που ξεκίνησε από μηχανικός αυτοκινήτων και έφτασε να είναι ιδιοκτήτης -μεταξύ άλλων- πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί St. Barts της Καραϊβικής.
 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!