Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Ρωσία: Γυναίκα ευνούχισε το σύζυγό της επειδή «απαίτησε» να κάνουν σeξ
Σε τέσσερα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε μια 47χρονη γυναίκα στη Ρωσία επειδή έκοψε το πeος και τους όρχεις του συζύγου της. Όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ο λόγος που την έφερε σε αυτή την κατάσταση ήταν το γεγονός ότι «απαίτησε να κάνουν σeξ».
Η Lira Plaksina από το χωριό Βασίλγεβο της επαρχίας Ταταρστάν είπε στους δικαστές ότι ο 44χρονος τότε σύζυγός της, της επιτέθηκε όταν επέστρεψε μεθυσμένος ένα βράδυ του περασμένο Οκτωβρίου απαιτώντας να κάνουν σεξ. Τότε η ίδια, όπως υποστήριξε, για να προστατευθεί τον χτύπησε με μαχαίρι στην ευαίσθητη ανδρική περιοχή.
Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο που της επέβαλε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών με τον δικαστή να κρίνει ότι η επίθεση της Plaksina έγινε όταν ενώ ο 44χρονος κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού τους.
Η 47χρονη πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απόφαση του δικαστηρίου καθώς κατά την έξοδό της από τη δικαστική αίθουσα όχι μόνο χαμογελούσε αλλά εστειλε και ένα φιλί στους δημοσιογράφους στους οποίους είπε «όλα είναι εντάξει, τέσσερα χρόνια».
Σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις με μεγάλη ένταση. Σύμφωνα με συγγενείς του ο 44χρονος πλέον ζει με άλλη γυναίκα, ενώ απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!