Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018


Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να υιοθετήσει το περίφημο κούρεμά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο.
Το «φαινόμενο» -που έδωσε ώθηση στη χώρα του για την κατάκτηση του τροπαίου πετυχαίνοντας δύο γκολ στον τελικό του Μουντιάλ 2002 απέναντι στη Γερμανία- αποκάλυψε πως με το κούρεμά του, ήθελε απλώς να αποπροσανατολίσει τον Τύπο, το κοινό αλλά και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ρωτούσαν διαρκώς για τον τραυματισμό του στο πόδι.
«Είχα έναν τραυματισμό στο πόδι και όλοι μιλούσαν για αυτό», δήλωσε ο 42χρονος σήμερα Ρονάλντο σε εκδήλωση στη Μελβούρνη, σύμφωνα με το δίκτυο ESPN.
«Αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου και να αφήσω αυτήν τη μικρή τούφα. Πήγα στην προπόνηση και όλοι με είδαν με αυτό το άσχημο κούρεμα. Όλοι μιλούσαν πλέον για τα μαλλιά μου και ξέχασαν τον τραυματισμό μου. Μπορούσα πλέον να παραμείνω ήρεμος και να συγκεντρωθώ στην προπόνησή μου», συμπλήρωσε ο Ρονάλντο, ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Πάντως, όπως παραδέχθηκε, δεν ήταν ιδιαίτερα περήφανος για το κούρεμά του, χαρακτηρίζοντάς του παράξενο. «Ωστόσο, ήταν ένας καλός τρόπος να αλλάξω το θέμα», συμπλήρωσε.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!