Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Πώς τα γένια άλλαξαν τη ζωή αυτού του 21χρονου Ουαλού
Στα 21 του χρόνια, ο Ουαλός Gwilym, ένας ντροπαλός επιχειρηματίας που ξεκίνησε μια ασφαλιστική εταιρεία από το σπίτι του, έμοιαζε κάπως έτσι...
nerds.jpg
Η καθιστική ζωή και η δουλειά του δεν του άφηναν περιθώρια για πολλή γυμναστική με αποτέλεσμα να πάρει πολλά κιλά. «Ήμουν υπέρβαρος, δούλευα 12 ώρες την ημέρα και είχα τόσους τραυματισμούς που δεν μπορούσα να κάνω καθόλου γυμναστική» είπε στη Daily Mail. Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του κουρέα του και να αφήσει γένια, όπως υποστήριξε.
nerd2.jpg
Ο Gwilym παραιτήθηκε από τη δουλειά του και άρχισε να παίζει σε μια μπάντα με τους φίλους τους, όταν ο κουρέας του πρότεινε να αφήσει γένια για να μπει στο... «πετσί του ρόλου». Από εκεί κι έπειτα, άλλαξε λίγο λίγο ολόκληρο το lifestyle του, ξεκινώντας να γυμνάζεται, να περιποιείται τον εαυτό του και τη δίαιτά του. Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και σιγά σιγά έγινε γνωστός, ώσπου τον εντόπισε ένα πρακτορείο μοντέλων και του πρότεινε να συνεργαστούν.
Πλέον ο Gwilym μοιάζει κάπως έτσι, συνεργάζεται με το βρετανικό πρακτορείο AMCK Models κι έχει ήδη συμμετάσχει σε καμπάνιες για brands όπως τα Vans, Bud Light και Diesel, αλλά και για το νέο brand του Ντέιβιντ Μπέκαμ, House 99.
Εσύ ακόμα να αφήσεις γένια;
model1.jpg
welshss.png
model_nerd.png
model23_gg.jpg
model__beckanm.jpg
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!