Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018


Την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Τζίμι Κίμελ η οποία είχε αποκαλύψει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μη μιλήσει για τις συναντήσεις που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Λευκός Οίκος πάντως το διέψευσε αμέσως.
Ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποσπάσει τις πληροφορίες για τον Τραμπ. «Σου είπε ότι είσαι πολύ έξυπνη και μάλιστα σου ζήτησε να υπογράψεις ένα DVD σου» της είπε ο Κίμελ, «Προφανώς έχει καλό γούστο», απάντησε χαμογελώντας.
«Είχατε δείπνο μαζί και έβλεπε shark week!», είπες συνέχισε ο Κίμελ και τη ρώτησε αν είναι όλα αυτά αλήθεια, διαβάζοντας τα όσα δήλωσε.
«Νιώθω θύμα του… internet με όσα γράφονται για μένα. Περισσότερο για την οικογένειά μου και την κόρη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Το highlight της συνέντευξης ήταν η στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ εμφάνισε
τρία καρότα διαφορετικού μεγέθους κι απλά τη ρώτησε αν θέλει να διαλέξει ένα από αυτά… υπονοώντας να του δείξει το… μέγεθος του πλανητάρχη.
Η ίδια ήταν διστακτική κι έτσι ο παρουσιαστής εμφάνισε δύο μαριονέτες. Η μία έμοιαζε στον Τραμπ και η άλλη στην Στόρμι Ντάνιελς με την ελπίδα να του απαντήσει μέσω αυτών τις ερωτήσεις του.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!