Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Τάκη Λεμονή να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Ισπανό Όσκαρ Γκαρσία να είναι ο νέος προπονητής των ευρυθρόλευκων, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες.

Λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης  η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ανακοίνωση για τον Τάκη Λεμονή:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο.»

Αναλαμβάνει ο Γκαρσία

Ο Όσκαρ Γκαρσία θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεμονή στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», με τον 44χρονο Καταλανό προπονητή να αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (5/1), καθώς θα είναι στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά στου Ρέντη.

Από το απόγευμα της Πέμπτης η Mundo Deportivo είχε προαναγγείλει την συμφωνία Ολυμπιακού-Γκαρσία, καθώς όπως ανέφερε οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε ξενοδοχείο της Βαρκελόνης.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα της Καταλονίας, σημείωνε ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία και πως ο πρώην τεχνικός της Σεντ Ετιέν θα αναλάβει άμεσα τα «ηνία» των πρωταθλητών Ελλάδας.



Με βάση το δημοσίευμα, το "deal" ανάμεσα στις δύο πλευρές «σφραγίστηκε» το απόγευμα της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, όπου, εκτός των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, βρέθηκε και ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, Ζόζεπ Μαρία Ορομπίτγκ.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, με βάση πάντα το δημοσίευμα, είναι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για τον νέο προπονητή αναμένεται την Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο με τον Γκαρσία έκλεισε στα 2,5 χρόνια.

Την Κυριακή, στον πάγκο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Λάρισα θα καθίσει ο Χρήστος Κόντης ως υπηρεσιακός προπονητής.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!